
نکاتی پیرامون طراحی سایت
نام دامنه را خوب انتخاب کنید:
با این کار شما بخش اعظمی از کار خود را انجام دادهاید چرا که هرچه این نام برای به یادآوری آسانتر باشد امکان تعامل با مشتری با سایت نیز راحتتر خواهد بود.
انتخاب لوگو با توجه به نام شرکت و فعالیت آن:
هر چه انتخاب لوگو متناسب با نام دامنه و نام شرکت و حوزه فعالیت شما باشد برای شناخت شما بهتر است چون بازدید کننده معمولا با دیدن لوگو شما پی به فعالیت و کار شما میبرد. بهتر است که لوگو در بالا و سمت راست باشد تا بهتر در سایت شما دیده شود.
شعار مناسب:
شعار باعث هویت بخشی به برند میشود بهطوریکه با شنیدن شعار شما، برندتان به ذهنشان میآید. گاهی شعار شما میتواند یک کلمه و یا یک جمله باشد. چارلز ال ویتر می گوید: شعار باید مزیتی درباره محصول یا خدمت را بیان نمایدکه لایق و تکرار در تبلیغات و ارزنده به خاطر سپاری برای عموم مردم باشد و به گونه ای عبارت بندی شده باشد که مردم تمایل به بخاطر سپاری آن را داشته باشند.
شعار باعث هویت بخشی به برند میشود بهطوریکه با شنیدن شعار شما، برندتان به ذهنشان میآید. گاهی شعار شما میتواند یک کلمه و یا یک جمله باشد. چارلز ال ویتر می گوید: شعار باید مزیتی درباره محصول یا خدمت را بیان نمایدکه لایق و تکرار در تبلیغات و ارزنده به خاطر سپاری برای عموم مردم باشد و به گونه ای عبارت بندی شده باشد که مردم تمایل به بخاطر سپاری آن را داشته باشند.
شعار، لوگو و خود برند نقش مهمی در معرفی شما خواهند داشت.
یک منو کامل داشته باشید:
منو کامل باید شامل اطلاعات مهمی از جمله صفحات اصلی و اطلاعات تماس، نمونه کار (در صورت وجود)، پرسشهای متداول و هر موضوع که برای کار شما مهم است را شامل شود. اگر شرکت شما دارای افتخارات یا مدرک مهمی است میتوانید به صورت فیلم یا اسلاید شو آماده نمایید و در سایت خود قرار دهید. یک منو که شامل لینک و دسترسی های مهم است در دسترس کاربران قرار دهید تا بتوانند به سرعت به مطالب مد نظرش برسد؛ فراموش نکنید که آدرس جز به جز و دقیق هر صفحه را بگویید (کدام بخش و دسته به ریز تا آخرین صفحهای که هستید را نشان دهید)
اطلاعات حیاتی مانند شماره تماس، آدرس و آدرس ایمیل خود را در بخش بالایی و انتهایی سایت خود قرار دهید.
ایجاد اسلاید درباره شرکت:
در این اسلاید شما میتوانید اطلاعات مهم شرکت، محصولات و اخبار مهم درباره شرکت و محصولات خود را به صورت کوتاه معرفی کنید. بدین صورت شما میتوانید اعتماد مشتریان خود را بدست آورید. بهتر است اسلاید در ابعاد مناسب گرافیکی و متناسب با شغل و برند خودتان باشد.
محتوا صفحات:
بهتر است محتوا در یک قالب مرتب تنظیم کنید تا مخاطب برایش جذابیت داشته باشد؛ این جذابیت باید از نظر زیبایی و ایجاد آرامش روانی در مخاطب باشد تا باعث ماندگاری بیشتر مخاطب در وبسایت شما شود. بهترین مدل و قالب، مدل F است ( دراین مدل دو ردیف دوتایی در بالا و پس از آن یک ستون و یک ردیف در زیر قرار میگیرد)
صفحه درباره ما:
این صفحه باید به صورت اختصاصی طراحی شود. از قدمهای پایین میتوانید به عنوان راهنمایی استفاده کنید.
قدم اول: باید اهداف و اعضا کاری خود را مشخص کنید (تجربیات، خدماتی که ارائه میدهید و اعضا گروه)
قدم دوم: تیترهای مهم کاری خود را مشخص کنید (تجربیات شرکت، جزئیات مهم در کارهای انجام شده و ویژگیهای برند مانند: قابل اعتماد بودن)
قدم سوم: برای خودتان داستانی داشتهباشید. بهتر است در ۳۰۰ کلمه خلاصه کنید و اهداف تجاری خود را توضیح دهید و مشخص کنید چگونه قرار است به اهداف خود میرسید.
برای تاثیرگذاری مطالب خود بهتر است به گونهای نوشته شود چشم را خسته نکند و از عنوان، تصاویر و آیکونها و فهرستها مطالب استفاده کنید.
قوانین و مقررات:
اگر میخواهید اطلاعات بازدیدکنندگان خود مانند آدرس، ایمیل، شماره و … دریافت کنید بسیار مهم است که این بخش را در سایت خود داشتهباشید و مشخص کنید که تحت چه شرایطی این اطلاعات را دریافت میکنید؛ این کار باعث اعتمادسازی بیشتر مخاطب با سایت شما خواهد شد.
به نکات زیر در تدوین قوانین و مقررات سایت حتما توجه کنید.
- با توجه به شرایط و ضوابط کاری خود این قوانین را بنویسید.
- به صورت روشن و واضح این قوانین را بنویسید و ابهام برانگیز نباشد.
- بدلیل اینکه قوانین را با توجه شرایط تعریف میکنید پس میتوانید در صورت لزوم این قوانین را تغییر دهید.
- در تدوین قوانین حتما دستهبندی کاری خود را مشخص کنید و به طور کامل درباره آنها توضیح دهید ؛ مثلا حریم خصوصی، مرجوعی کالا و ..
- سعی کنید تمام فعالیتهای آنلاین مربوط به کار خود را پوشش دهید.
- شرایط سلب مسئولیت وبسایت را مشخص کنید تا زمانی که مشکلی ایجاد شد محدوده مسئولیت شما مشخص شد.
- روش شکایت و خدمات را با نوشتن قوانین مربوطه مشخص کنید و آن را به اشتراک بگذارید تا از طریق یک روش شکایت داخلی از بسیاری از اختلافات جلوگیری شود.
سوالات متداول:
این صفحه به این دلیل مهم است که مخاطب بدون وارد کردن اطلاعات مهم خود مانند ایمیل میتواند به جواب بخش اعظمی از سوالات خود برسد. برای شروع و کمک میتوانید از نکات زیر کمک بگیرید.
- با سوالاتی که زیاد پرسیده میشود شروع کنید.
- میتوانید از کلمات و عبارات کلیدی که در حوزه کاری شما بسیار جستجو شدهاست، در ایجاد سوال کمک بگیرید.
- میتوانید برای پاسخگویی به برخی از صفحات سایت لینک بدهید.
- اگر تعداد سوالات زیاد است میتوانید براساس محتوا طبقهبندی کنید.
صفحات مقالات و مطالب:
صفحه وبلاگ و مقالات خود را ایجاد کنید تا مخاطبان بتوانند به طور کامل به اخبار و مقالات سایت شما دسترسی داشتهباشند. فراموش نکنید که خوانندگان بتوانند در زیر مقالات شما نظراتشان را ارائه دهند و نیز امکان انتشار مقالات را در صفحات اجتماعی ایجاد کنید تا در بهتر دیدن سایت و مقاله شما بیشتر کمکتان کنند. سعی کنید لینکهای متنی را از متن ساده جدا کنید تا قابل تشخیص باشد این موضوع در دیده شدن کلمات بسیار مهم است.
حتما از فونت زیبا و خوانا استفاده کنید تا باعث جذب بیشتر و رغبت بیشتر برای ماندن مخاطب شود
ریسپانسیو بودن سایت:
ریسپانسیو بودن یعنی سایت بدون هیچ مشکل فنی از نظر رزولوشین، تغییر پلتفرم و … بتواند بارگذاری شود و هیچ بهم ریختگی در بارگذاری سایت در نمایش مطالب در صفحات گوناگون مانند تبلت، موبایل، لپتاب و …. وجود نداشته باشد و بتواند خود را تطبیق دهد.
کدهای سایت شما باید به صورت اصولی و با کیفیت بهینه شده باشند تا سرعت بارگذاری سایت مناسب و قابل قبول باشد
نکات زیر را فراموش نکنید.
- با مرورگرهای مختلف از جمله chrome, Mozilla که کاربرانی زیادی دارند سازگار باشد.
- نقشهسایت خو را به صورت اتوماتیک ایجاد کنید.
- برای اجرای سایت، از شرکت هاستینگ مناسبی استفاده کنید که علاوه بر پر سرعت بودن دارای پشتیبانی مناسبی باشد و در شرایطی که نیاز دارید پاسخگو باشند.
- امکان بکآپ گیری خودکار توسط هاستینگ وجود داشته باشد و آنها را نیز در اختیار شما قرار دهند.
- یک منوی باز و بسته شونده در نسخه موبایلی خود ایجاد کنید.
- با داشتن یک وبلاگ میتوانید بازدیدکنندگان از سایت خود را بیشتر کرد.
مایل به ثبت دیدگاه هستید؟
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.